Benvinguda alcalde

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’ajuntament del Molar,

Aquest volem que en un futur no molt llunyà sigui un espai viu que doni resposta a les necessitats dels seus usuaris. Avui en dia no s’entendria una administració que no apostés per aquests recursos per agilitzar les gestions i per millorar l’atenció a la ciutadania sense necessitat d’apropar-se a les instal·lacions municipals.

El nostre lloc web ha de ser una finestra a l’actualitat del Molar com a canal de comunicació de les notícies més destacades que genera la institució, però també com un referent informatiu de les activitats organitzades a El Molar i que són un reflex de la vitalitat del dia a dia del nostre poble.

Al mateix temps, des de la web hem de seguir promovent l’ús de la seu electrònica de l’ajuntament i facilitar els tràmits als ciutadans. Cada cop són més les gestions que es poden dur a terme des de casa i amb un clic, per tant, ampliem els canals per mantenir el vincle entre l’ajuntament i els convilatans i que aquests fets, siguin cada dia més quotidians i fàcils.

Un altre dels punts que creiem necessari impulsar és la transparència. Un govern obert és un compromís del nostre equip, per això, la web ha de ser una eina de proximitat i de rendició de comptes de la nostra gestió envers vosaltres.

A tots els qui visiteu aquest lloc web i no sou veïns del Molar, us convido a convertir en real la visita virtual. Som un poble obert i hospitalari, que té molts encants –naturals, patrimonials i culturals- i amb un programa d’activitats atapeït. Per tant, us animo a consultar els apartats de turisme i d’història que tenim a El Molar i a buscar un lloc a l’agenda per compartir amb nosaltres.

Des d’aquest racó del Priorat, us saluda cordialment,

 

L’alcalde

Roger Grifoll Declara

Subscriure a
Menu

Menú principal