La Font del Molar

La font i els rentadors del Molar, d’inicis del segle XIX, és una construcció de gran bellesa, amb dos passadissos coberts per un sostre de canyís i teula i terres empedrats. Es troba als afores de la població, aproximadament a 1 km de distància.

Clica aquí per a conèixer la història i el paper d’aquesta font i els altres punts d’aigua del terme del Molar.  

 

Accés i Accessibilitat:

 

Es pot arribar amb vehicle fins aquest espai i és possible l’accés per a persones amb mobilitat reduïda.

Al voltant de la font/rentadors hi ha una zona d’aparcament i àrea de pícnic (6 taules) amb ombra, papereres, gronxadors i una zona d’aparells d’exercicis.

Per a l’ús de les barbacoes i l’accés als lavabos, així com per als permisos d’acampada en aquest espai, s’ha de contactar amb l’ajuntament.

 

Com arribar:

 

A peu o amb vehicle:

  • Sortint des del poble en direcció a Garcia, seguint la carretera durant uns 500 m fins a trobar un camí indicat a la dreta. Continuant per aquest camí durant uns 500 m més s’arriba a l’àrea de la font i els rentadors.

Es troba a uns 10 minuts de distància. Accés fàcil.

A peu:

  • Sortint des del poble en direcció a La Figuera, seguint el camí indicat com El Calvari, a l’esquerra, abans d’arribar al cementiri. En arribar a un trencall, seguint el cartell indicatiu a l’Àrea de la font fins a trobar l’antic camí empedrat i, seguidament, els rentadors.

Es troba a uns 20 minuts de distància. Accés amb dificultat mitjana.

Localització amb Google Maps

Àrea de pícnic de la font i els rentadors. 

Fotografies superiors: Maria Garcia Barberà

 

Subscriure a
Menu

Menú principal