Centre Quim Soler, La Literatura i El Vi

CENTRE QUIM SOLER, LA LITERATURA I EL VI

Què és:

El Centre Quim Soler té l’objectiu de difondre el llegat de l’escriptor Quim Soler i promoure activitats culturals de diversa mena al voltant de la literatura i el territori

Neix el 2006 amb una vintena de socis i actualment en compta uns 130 de la comarca i de fora.

És una associació que treballa en l’àmbit comarcal per a la dinamització cultural en l’espai de la literatura en sentit ampli, per tal de fer conèixer el Priorat en l’àmbit de l’imaginari literari del país i fer conèixer autors de gèneres i procedències diverses a la comarca. Promou les activitats al voltant de la lectura i la difusió literària.

Activitats:

D’aquest centre neixen activitats diverses, com tertúlies, recitals, presentació de llibres, trobades d’escriptors, a títol propi i en col·laboració amb altres entitats o iniciatives locals i comarcals.

També destaca tota una vessant d’activitats de difusió de l’obra de Quim Soler (arxiu del fons, publicacions, calendari, etc.).

Tot i que no hi ha un calendari fixe, en cada estació de l’any es publiciten les activitats a través del blog de l’entitat i de les xarxes socials. Com la Tertúlia viterària d’estiu / Priorat en Persona 2020 (format virtual).

El Priorat en Persona és un dels elements que s’han anat consolidant al llarg dels darrers 12 anys, una trobada d’escriptors que es fa, cada any, a la tardor.

Per a més informació:

www.centrequimsoler.cat

Twitter 

Centre Quim Soler. Roser Vernet. Revista Lo ViOlí, 12 (2011)

Contacte:

Roser Vernet Anguera

670544420

centrequimsoler@literaturaivi.cat

Carrer de la Font s/n, 43736, El Molar (Tarragona).

Subscriure a
Menu

Menú principal