Rutes

Sortint de l’entorn urbà ens podem endinsar per camins i caminois i anar recorrent els diferents paisatges, trobant-nos amb masos, molins i mines, la fauna i la flora del Priorat i el curs del riu Siurana.

Rutes per a descobrir el Molar a peu, amb bicicleta o vehicle de motor, tot sol, amb amics o família, us donem aquí les eines per a explorar el nostre terme.

Benvinguts!

 

RUTES PEL TERME

Malgrat que ens podem trobar amb nombrosos camins, no tots ens duen a un objectiu. Una manera de recórrer el terme del Molar, descobrint el paisatge, la història i els diferents espais interessants, és utilitzant eines com:

La pàgina Turisme Priorat ens ofereix possibilitats de rutes ben indicades que inclouen el poble del Molar, com la ruta Camins de miners i pagesos -per a realitzar a peu- o Parets, bancals i oliveres -un recorregut amb cotxe per la comarca del Priorat-.

Senderisme al Priorat, dona informació sobre rutes a peu, amb indicacions i fotografies, que ens guien entre pobles o ens permeten descobrir espais del terme del Molar.

Wikiloc, que ens presenta possibilitats de rutes, amb diversos nivells de dificultat i per a tots els gustos.

Fotografies: Maria Garcia Barberà

Subscriure a
Menu

Menú principal